9-minuten Bliss Breathing Techniek - Basis + Gevorderd Programma

Een Techniek waarmee je iedere dag, voor de rest van je leven, binnen 9-minuten je hoofd LEEG kunt maken, stress kwijt kunt raken, en je jezelf in een staat van “BLISS” kunt brengen, die tegelijkertijd ook het zelfgenezend vermogen van je lichaam activeert.

Wetenschappelijk bewezen.

Je hoeft alleen maar rechtop te kunnen zitten, en te kunnen ademen.

Iedereen kan het.

100% niet-goed, geld-terug garantie.9-minuten Bliss Breathing Techniek - Bas...

Rayhana uit Amsterdam

Alle boeken van Jesse zijn voor iedereen toegankelijk en makkelijk te lezen en toe te passen, de ademhalingen zoals beschreven in Detox is een soort van ademhaling die we allemaal ons eigen kunnen maken als je er echt bij gaat nadenken en de andere boeken die je bloedsuikers laten dalen en zo minder stress geven is samen een mooi kado voor nog jaren gezond door het leven, dank je wel Jesse van der Velde!

Elly Milder uit Delft

Komt precies op tijd. Ben klaar om naar binnen te gaan. En de manier waarop jij dat beschrijft, met sjamanisme, spreekt me enorm aan. Vooral omdat jij jezelf als voorbeeld stelt en het zelf aan den lijve hebt ondervonden. Chapeau

Monica uit Budel

Herkenbaar. Met behulp van mijn eigen ademhaling (ja ja zo mooi is het) - een spirituele reis door en met mezelf laten maken. Een aanrader!